Festival “Ja BiH… 5 dana Zagreba u Sarajevu 2019.“ donosi niz zanimljivih događanja

Festival "Ja BiH… 5 dana Zagreba u Sarajevu 2019.“ donosi niz zanimljivih događanja

Već desetu godinu za redom Udruga za promicanje kulture i umjetnosti JA BIH… iz Zagreba, u suorganizaciji s Hrvatskim kulturnim društvom Napredak – Središnja Uprava Sarajevo, te Napretkovim Kulturnim Centrom iz Zagreba, a uz potporu i podršku Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića, te Kantona Sarajevo, organizira festival “Ja BiH… 5 dana Zagreba u Sarajevu 2019.“

Festival će se održati od 10. do 14. lipnja na nekoliko različitih lokacija u Sarajevu, a donosi izložbu staklenih skulptura Ivice Propadala u Galeriji ALU u Sarajevu, novije igrane filmove u Kinu Meeting Point, filmsku projekciju osobama s oštećenjem sluha i vida, kazališnu predstavu za mlade i književno- poetsko večer u Centru za kulturu i mlade Jelićeva ulicu, koncerte, i gastro event s gostima u Muzičkom paviljonu AT Mejdana.

“Nadamo se da ćemo i ove godine pogoditi za svačiji ukus po nešto sa našim programima i da će se ovakav vid druženja i prijateljstva dva grada nastaviti, uz sudjelovanje naših cijenjenih prijatelja umjetnika”, poručuju organizatori.

Foto: Press

Komentari

comments