MILANOVIĆ SE POHVALIO: Zahvaljujući meni, Škoro ima posao!

MILANOVIĆ SE POHVALIO: Zahvaljujući meni, Škoro ima posao!

Zoran Milanović krenuo je u predsjedničku kampanju. Nakon velikog motivacijskog skupa održanog u Zagrebu, s kojega je poručio da ‘moramo stvoriti normalnu državu’, kandidat SDP-a i 12 liberalno-lijevih političkih stranaka odmah je posjetio Koprivnicu.

Na kraju posjeta, koji je bio ispunjen bogatim programom, dao je intervju portalu Drava.info u kojem je ustvrdio da su njegova bahatost i arogancija “mačji kašalj u odnosu na HDZ-ovce”.

“Ja sam birao riječi, nisam divljao, nisam se išao fizički obračunavati s ljudima. Koliko god to komično izgledalo, no to radi današnji premijer. Nisam pjevao, nisam se spoticao po stepenicama, nisam vrijeđao ljude u Saboru psovkama, što sad radi predsjednik Sabora. Kad to stavite u neku perspektivu, ja sam znao biti grub. Isto tako, kad kažete diplomatska finoća, ja sam bio diplomat 12 godina. To je bio zaokružen ciklus, osobito za nekoga tko nije bio HDZ-ovac. Veći dio tog razdoblja nisam bio ni SDP-ovac. Kod mene nikad nije bilo ni te posebne diplomatske finoće iza koje se u stvari ne skriva ništa osim prazne frazetine i izbjegavanja rješavanja problema. Ja sam sebe uvijek doživljavao kao nešto između toga”, rekao je Milanović.

Pohvalio se i kako zbog njega Koprivnica ima sveučilište.

“Da, Koprivnica ima sveučilište zahvaljujući odluci moje Vlade i meni osobno. To je činjenica iz 2015. godine. Bila je to fuzija Koprivnice i Varaždina. Neki su se nakon toga ovdje zaposlili kao mlađi asistenti u 58. godini života. Sad su predsjednički kandidati. To sam im omogućio, ha, ha, ha. Kad ste me već pitali”, rekao je Milanović pritom misleći na Miroslava Škoru koji je suradnik na kolegiju Uvod u ekonomiju na diplomskom studiju ekonomije na Sveučilištu Sjever u Sveučilišnom centru Varaždin.

Foto: Facebook / Zoran Milanović

Komentari

comments