MINISTAR VRDOLJAK SE U VRLICI OBRUŠIO NA GRAĐANE: 'Šta je p***e, sad me slikajte, nabijem vas…'

ivan-vrdoljak

Nakon današnjeg predizbornog skupa koalicije ‘Hrvatska raste’ za 9. izbornu jedinicu u Vrlici, kojemu je kao potpredsjednik HNS-a nazočio ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, dogodio se verbalni incident s građanima Vrlike.

Naime, kako doznaje Jutarnji list, dok je trajao predizborni skup jedan mladić iz Vrlike mobitel je slikao automobil u kojemu je ministar Vrdoljak stigao u Vrliku te ministrovog vozača upitao – kako ministar može koristiti službeni automobil u stranačke svrhe?

O ovome je vozač izvijestio ministra, koji je to očito shvatio kao provokaciju. Kad je ministar Vrdoljak odlazio iz Vrlike, prema izjavama očevidaca s kojima je novinar Jutarnjeg telefonski razgovarao, njegov automobil zaustavio se ispred kafića ispred kojeg su sjedila šestorica građana Vrlike, a ministar Vrdoljak otvorio je prozor te im poručio “Šta je pi*ke, sad me slikajte, nabijem vas na ku*ac!”, te produžio dalje.

Ovaj incident potvrdio je i Ivan Ćorić, gradonačelnik Vrlike.

– Sigurno da je to bila jedna ružna slika. Ne znam tko ih je izvijestio, ali je vrlo brzo iz Sinja stiglo nekoliko policajaca i dva inspektora te su napravili obavijesne razgovore s mladićima kojima se ministar Vrdoljak obratio na neprimjeren način. Koliko mi je poznato, jedan naš branitelj koji se nalazio u toj skupini građana, potom je potražio ministra Vrdoljaka i našao ga u ovdašnjem restoranu na ručku. Prema mojim informacijama, ministar Vrdoljak tri puta se ispričao ovom vrličkom branitelju te je incident na neki način izglađen – kazao nam je vrlički gradonačelnik Ivan Ćorić.

Izvor: Jutarnji.hr

Komentari

comments