MIROSLAV ŠKORO odgovorio na Kolindinu izjavu da je on “jedan veliki eksperiment”

Miroslav Škoro

Na pitanje što misli o dvojici glavnih protukandidata Zoranu Milanoviću i Miroslavu Škori, predsjednice Kolinda Grabar-Kitarović je odgovorila da bi jedan bilo povratak na staro, a drugi bi bilo jedan veliki eksperiment, no, istaknula je, “Hrvatska nema vremena ni za jedno ni za drugo”.

Miroslav Škoro reagirao je na tu njenu izjavu ustvrdivši kako je neuspjeli eksperiment u posljednjih 20 godina otkako se u Hrvatskoj na vlasti smjenjuju HDZ i SDP.

“Nemam običaj komentirati izjave svojih protukandidata, pogotovo jer ne govore o svojim programima, nego o prošlosti i drugim nebitnim stvarima koje naš narod ne zanimaju, ali kada me netko prozove onda volim reći i svoj stav. Aktualna predsjednica rekla je da sam ja eksperiment, no ja bih zadnjih 20 godina tijekom kojih se na vlasti izmjenjuju HDZ i SDP, nazvao jednim neuspjelim eksperimentom”, rekao je Škoro u Bjelovara gdje se susreo s volonterima u svojoj predstojećoj predsjedničkoj kampanji, prenosi HRT.

“Hrvatskom narodu mogu obećati da, čak i ako jesam eksperiment, mene se neće morati sramiti”, dodao je.

Predsjednica Republike Grabar-Kitarović koja se bori za drugi mandat, izjavila je u nedjelju u intervjuu jednoj televiziji, vezano za njene protukandidate, Zorana Milanovića i Miroslava Škoru, kako bi Milanović značio povratak na stari, a Škoro bi bio jedan veliki eksperiment. Dodala je kako Hrvatska nema vremena ni za jedno ni za drugo.

Zatražen za komentar izjava o svojoj supruzi, rekao je da takvu količinu idiotskog šovinizma po jedinici mjere dugo nije doživio.

“Vidjeli ste i sami kako je reagirao narod, ne samo na činjenicu pokušaja blaćenja moje obitelji nego i na činjenicu da su neki ljudi iz bliskih krugova vladajućim strukturama imali potrebu to komentirati. Rekla bi moja pokojna mater s kim si, takav si”, kazao je Škoro.

Foto: Screenshot HTV

Komentari

comments