IZJAVA KOJOM JE ZLATKO DALIĆ SVE IZNENADIO: “Ne mislim još dugo biti trener”

Zlatko Dalić

Prije točno godinu dana, na današnji dan, otvoreno je u Rusiji Svjetsko prvenstvo u nogometu na kojem je Hrvatska ispisala jednu od najljepših nogometnih bajki.

Danas, a 365 dana nakon što su Rusija i Saudijska Arabija otvorili Mundijal, Zlatko Dalić nalazi se u Moskvi gdje predstavlja svoju knjigu “Rusija naših snova”.

Knjiga o čudesnom putu “Vatrenih” je prevedena i na ruski jezik, a Dalić je rekao nekoliko rečenica na predstavljanju.

“Posebna mi je čast što godišnjicu početka Svjetskog prvenstva obilježavamo u Moskvi, gdje smo igrali veliko finale, u Rusiji, gdje sam lani živio najljepše dane svoje karijere i koja će zauvijek u svima nama buditi posebne emocije. Cijela Hrvatska lani je živjela najljepših mjesec dana i, kao što smo napisali u naslovu knjige, nogomet je Hrvatsku preobrazio u najsretniju zemlju na svijetu. Pokazali smo da i mala zemlja, od koje je i jedna Moskva tri do četiri puta brojnija, uz vjeru, zajedništvo i poniznost može ostvariti nezamislive pothvate”, rekao je izbornik Dalić, prenose Sportske novosti.

A onda dodao nešto posebno zanimljivo: “Ne mislim još dugo biti trener. Prevelik je to stres, troši to čovjeka, a ima i važnijih stvari u životu od rezultata utakmice. Obitelj, prijatelji, sve ono što sam zapustio zbog nogometa.”

Foto: Wikipedia

Komentari

comments