Pripreme za Bundekfest: Colonia najavljuje nastup za pamćenje!

Najpopularnija dance grupa u Hrvatskoj Colonia atraktivnim će nastupom začiniti vruću zagrebačku jesen! Sadržajno najbogatiji do sada, Bundekfest će uskoro postati centralno mjesto zabave hrvatske metropole, a grupa Colonia najavljuje nastup za pamćenje!

colonia-3-630

Najveći regionalni festival glazbe, gastornomije i zabave Bundekfest, na prekrasnom jezeru Bundek, održat će se u periodu od 25. rujna do 05. listopada, a bogati glazbeni program dodatno će začiniti najveća i najpopularnija dance grupa ovih prostora Colonia koja će nastupiti u petak, 25. rujna 2014 od 21 sati. Zagrebačkoj publici predstavit će aktualni singl Feniks ali i brojne druge hitove poput Sve oko mene je grijeh, Dok ljuljaju se kreveti, Déjà vu, Jača nego ikad i Milijun milja od nigdje.

“Nastup u srcu Zagreba je uvijek nešto posebno. Veselimo se druženju na Bundekfestu s našom publikom i jedva čekamo po prvi puta u Zagrebu izvesti naš aktualni singl “Feniks“ koji je ovaj tjedan zasjeo na prvo mjesto TOP 20 Hrvatskog radija. Bit će to sjajna večer!“ – izjavila je pjevačica grupe Colonia Indira Levak.

Najpopularnija dance grupa u Hrvatskoj Colonia osnovana je 1996. godine u Slavoniji. Ime je dobila po gradu Vinkovcima koji se na latinskom zove Colonia Aurelia Cibalae. Prvi singl grupe bio je “Nek’ vatre gore sve”, a drugi “Sve oko mene je grijeh” dospijeva na sve nacionalne top liste i postaje veliki hit.

Nakon toga objavljuju i svoj prvi album “Vatra i led”, koji je prodan u nevjerojatnih 40 000 primjeraka. Brojnim koncertima u Hrvatskoj i inozemstvu te odličnom prodajom albuma, Colonia postaje jedna od najprodavanijih grupa u Hrvatskoj i na području cijele regije, a napunili su zagrebački Dom sportova nastupivši pred 10.000 posjetitelja.

Ni inozemni uspjeh u njihovom pitanju nije izostao pa su tako njihovi albumi objavljeni u Češkoj i Slovačkoj, a pod njemačko-austrijskom etiketom AREA 51 izlazi prvi singl na engleskom jeziku. “A little bit of uh la la” je trenutno objavljena u 36 zemalja svijeta. U veljači 2013. godine grupa izdaje jedanaesti studijski album pod nazivom Tvrđava.

Kao i mnogo puta do sada, Indira je svojom energijom svakoj pjesmi udahnula posebnu snagu dok su se Boris Đurđević i Tomislav Jelić – Kameni ponovo pokazali kao dvojac koji pronalazi uspješnu formulu za stvaranje novih glazbenih hitova.

Ovogodišnji Bundekfest najavljuje sadržajno najbogatije izdanje u svojoj povijesti; u jedanaest festivalskih dana očekuju nas nastupi brojnih domaćih i regionalnih glazbenih zvijezda, bogata gastro ponuda ali i sadržaji koji će Zagreb u prvim jesenskim danima učiniti europskom festivalskom prijestolnicom.

Svoj nastup na Bundekfestu do sada su potvrdili zagrebačka rock grupa Hladno Pivo i sarajevska glazbena legenda Dino Merlin.

Komentari

comments