PRITISAK JAVNOSTI URODIO PLODOM: Petorica osumnjičenih za silovanje dovedeni u zatvor!

PRITISAK JAVNOSTI URODIO PLODOM: Petorica osumnjičenih za silovanje dovedeni u zatvor!

Županijski sud u Zadru danas je donio odluku o istražnom zatvoru za osumnjičene silovatelje. Odmah potom policija ih je krenula u akciju i petorica osumnjičenih su privedeni u istražni zatvor.

Osumnjičeni su stigli u pratnji roditelja koji su negodovali zbog ove odluke Suda te poručili kako će se prava istina tek saznati, javlja televizija N1.

Ranije danas, Županijski sud u Zadru javio je kako je odluka o istražnom zatvoru donesena.

“Sobzirom na veliki interes vezan za kazneni postupak koji se vodi protiv petorice osumnjičenika zbog kaznenog djela silovanja maloljetnice, obavještavam Vas kako je danas 17. listopada 2019. godine izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zadru, a nakon zaprimanja žalbi stranaka, donijelo odluku u toj pravnoj stvari, vezano za istražni zatvor. Odluka je napisana i otpremljena strankama”, stoji u priopćenju glasnogovornika Županijskog suda u Zadru Hrvoja Viskovića.

N1 podsjeća da je sudac Županijskog suda u Zadru Ivica Marković na slobodu pustio mladiće u dobi od 17 do 19 godina protiv kojih je policija podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da su u godinu dana u više navrata grupno silovali tada 15-godišnju djevojku.

Silovanja su se dogodila u razdoblju od kolovoza prošle do srpnja ove godine.

Policija je podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da su u godinu dana u više navrata grupno silovali tada 15-godišnju djevojku, neka od silovanja snimali su mobitelom, a snimljenim materijalom ucjenjivali su djevojku kako bi od nje iznudili nove seksualne odnose.

Foto: Screenshot N1

Komentari

comments