SABOTIRAJU GA!? HDZ-ovi gradonačelnici Miroslavu Škori otkazali koncerte, čak i onaj besplatni u Imotskom

SABOTIRAJU GA!? HDZ-ovi gradonačelnici Miroslavu Škori otkazali koncerte, čak i onaj besplatni u Imotskom

Miroslav Škoro, pjevač i trenutni predsjednički kandidat, u nedjelju je na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti održao koncert u Trilju. Inače, gradonačelnik Trilja je HDZ-ovac Ivan Šipić, kojem se pjevač uz HVIDRA-u zahvalio. No, kako sada stvari za Škoru stoje, Šipić je možda zadnji koji mu je dopustio da pjeva u njegovom gradu.

Prema pisanju Novog lista, HDZ-ovi gradonačelnici Škori otkazuju koncerte. Novinari su od Škorinog menadžmenta doznali da je poznati Slavonac ostao bez ljetnih koncerata u Imotskom, Našicama te u općinama Rugvica i Gradina. Premda niti u jednom od tih slučajeva službeno objašnjenje nije da su gaže otkazane zbog Škorine predsjedničke kandidature, ovakve situacije daju prostora za šuškanja.

“Škoro na aktualnoj turneji posvećenoj 30. godišnjici pjesme ‘Ne dirajte mi ravnicu’ ne emitira s pozornice nikakve političke poruke. Zna pozdraviti organizatore, kao što je to bilo i u Trilju, ali to je sve. Na njegovim koncertima nema politike, to se strogo pazi. Škoro ne želi koncerte, uglavnom dogovorene prije nego što se kandidirao za predsjednika Republike, koristiti u predizborne svrhe”, ističu u menadžmentu popularnog pjevača.

Tvrde da im je posebno žao što se otkazao koncert u Imotskom. Škoro odatle vuče podrijetlo, a prošle godine je ondje imao koncert u sklopu dočeka hrvatskog nogometnog reprezentativca Ante Rebića. Škorin nastup bio je besplatan. Štoviše, iz svog džepa je platio razglas. Ove godine Škoro je u Imotskom trebao imati koncert 2. kolovoza na Dan grada. Koncert je također trebao biti besplatan, ali mu je gradonačelnik iz HDZ-a, Ivan Budalić, naglo otkazao.

“Rekli su nam tek da su odustali od koncerta, ništa više. Možemo zato samo nagađati o gradonačelnikovim motivima”, ističu iz Škorinog menadžmenta. No, stanovnici Imotske krajine ipak će čuti Škoru jer ga je na koncert u Zmijavce 12. kolovoza zvao Mladen Todorić, član Udruge specijalne policije.

Foto: Screenshot Youtube

Komentari

comments