Branimir Glavaš objavio: “Cijepit ću se i treći put!” Uslijedili su zanimljivi komentari

Foto: Screenshot Youtube

Branimir Glavaš danas je na svom Facebooku podijelio svoja razmišljanja o cijepljenju protiv koronavirusa i time izazvao brojne rekacije od kojih su neke vrlo žestoke.

“Ja sam se cijepio 2x, cijepit ću se i treći puta. Vi koji mi dolazite kući, ili hoćete popiti kavu u kafiću, ne dolazite mi kući, ili me ne zovite na kavu. Poštujem Vaš izbor, ali poštujte i Vi moj!”, napisao je bivši saborski zastupnik, jedan od osnivača HDZ-a te osumnjičenik za ratne zločine kojem su presudu ukinuli Ustavni i Vrhovni sud Republike Hrvatske, nakon čega mu je odlukom predsjednika Zorana Milanovića ove godine vraćen generalski čin kojeg mu je oduzeo bivši predsjednik Ivo Josipović.

Uslijedili su brojni komentari.

“I ovako smo podijeljeni na način da skupina od 15% dobro organiziranih naricatelja za Jugoslavijom maltretira ostalo većinsko stanovništvo, pa je ovakva objava baš dobro došla. Cijepi se generale svaki dan, no nemoj davat ovakve objave, razmisli malo. Još uvijek sloviš kao domoljub, još uvijek”, napisao je jedan od Glavaševih pratitelja na Facebooku.

Glavaš mu je ovako odgovorio: “Ovo nema nikakve veze sa domoljubljem”.