Hrvatska nastavila seriju neuspjeha, Štimac najavio ostavku

Hrvatska nogometna reprezentacija natjecanje u skupini A europske zone kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu okončala 0-2 (0-1) porazom na gostovanju kod Škotske u Glasgowu.

igor-stimac-630
“Pričali smo kratko nakon utakmice, treba dignuti moral igračima. Sve nas je pogodio ovaj poraz. Bili smo u hendikepu, iscrpili smo se protiv Belgije i morali smo se dobro čuvati kartona”, komentirao je utakmicu izbornik Igor Štimac.
“Naša igra apsolutno nije dobra, ali ima jedna stvar, sve ono što drugi rade jednostavno, mi kao da kompliciramo. Stvorimo šansu, ali izostaje realizacija koja je nekada bila fatalna. Moramo vidjeti gdje je problem, ovo je bilo najbolje što Hrvatska ima u ovom momentu. Nogomet danas iziskuje bržu igru, greške mogu biti smrtonosne, gubimo lopte u sredin”, dodao je Štimac.
“To je moja moralna obveza i ja ću to večeras napraviti. Ponudit ću svoju ostavku Davoru Šukeru i ljudima iz HNS-a. Vidjet ćemo što će oni odlučiti. Ne brinu me navijački povici koji su usmjereni protiv mene, oni uvijek dolaze od istih”, zaključio je Igor Štimac.