Lidija Bačić Lille pjesmom spojila Dalmaciju i ravnicu [VIDEO]

Foto: Croatia Records

Glazbena zvijezda Lidija Bačić Lille ubrzo nakon što je osvojila publiku ljetnim hitom “Mucho Loco” otkriva spot za još jedan singl “Najdraže moje”.

S ovom pjesmom predstavit će se na festivalu Zlatne žice Slavonije u Požegi koji će se održati od 2. do 4. rujna.

Popularna Splićanka uspjela je ponovno oduševiti javnost jer je ovoga puta pjesmom spojila Dalmaciju i ravnicu. Okružena tamburašima i prekrasnim krajolicima šire okolice Đurđevca, Lille je pjesmom poručila – “najdraže moje, znaš da živim za nas, jučer te voljela ludo, još više te volim danas”.

Dio je to teksta koji je napisao hitmejker Fayo, a na koji je glazbu skladao Ivica Plivelić te uz pomoć Mislava Sirovine raspisao aranžman. Pjesma je snimana, miksana i masterirana upravo u studiju Ivice Plivelića, Music Atelier Studio Tamburica.

Atraktivna Lille sjajno se snalazi u svim situacijama, ovoga puta na ravnici prekrasnog đurđevačkog kraja i Koprivničko-križevačke županije. Nastavlja suradnju s Darijom Lepoglavcem iz DARPRO.tv Video Productiona koji potpisuje snimanje, režiju i montažu videospota, a asistent mu je bio Stjepan Dolenec.

Oni zahvaljuju tamburaškom sastavu Frontmeni na statiranju u spotu, kao i Vinariji Matočec na ustupljenoj lokaciji za snimanje spota.