Nina kakvu još niste imali priliku čuti. Popularna pjevačica novim pjesmom pomiče granice! [VIDEO]

Nina Badrić kakvu još niste imali priliku čuti. Popularna pjevačica novim pjesmom pomiče granice! [VIDEO]
Foto: Aquarius Records

Nina Badrić, jedna od najvećih pop zvijezda ovih prostora dala je svojim brojnim obožavateljima trostruki razlog za slavlje!

Naime, Nina je objavila novi singl #onokad kojim najavljuje novi studijski album te spektakl u Areni Zagreb koji će biti održan 30. studenog ove godine.

Nina Badrić – #onokad:

Nina Badrić s uzbuđenjem je čekala objavu ove pjesme za koja je za nju osobno bila veliki izazov: “#onokad je pjesma koja je nastala u jednom dahu barem tako kaže autor Ante Pecotić. Svidjela mi se na prvo slušanje jer je donjela opet jedan novi izazov za mene te me odmaknula od do sada poznatih melodija, a producent i aranžer Srđan Kurpjel dao joj je sjajno svjetsko ruho.”

“Mislim da uvijek treba ići korak dalje i eksperimentirati s novim zvukom. #onokad je za mene bila izazovna pjesma ne toliko vokalno koliko produkcijski jer mislim da je ona najbolji pokazatelj albuma “Onokad” koji nosi jednu širinu pjesama različitog stila i produkcije. Okupila sam sjajne producente i svatko od njih je dao svoj pečat: Srđan Kurpjel, Miro Buljan, Enes Tvrtkovic, Zvonimir Dusper, Mahir Sarihodžić, Filip Miletić su stvorili zajedno sa mnom jednu lijepu priču”, rekla je Nina o svom novom singlu.

#onokad najavljuje Ninin novi, dugoiščekivani album, a otkrila nam je i što njezina publika od njega može očekivati:

“Novi album je gotov. Sretna sam što sam ga zavšiila i nadam se da će ga publika zavoljeti kao i sve prethodne. Mislim da ima širinu, na njemu je puno novih pjesama koje su i ‘stara’ i ‘nova’ Nina. Ja sam ga u svojoj glavi podjelila na tamnu i svijetlu stranu kao što je i život pa su i pjesme takve. Birala sam pjesme bez kalkulacije u odnosu na trendove koji danas vladaju, a i sama sam autor par pjesama. Pjesmu ćemo puštati jednu za drugom jer bih voljela da publika ima barem malo vremena poslušati pjesmu po pjesmu, a u cijelosti ćemo ostatak albuma objaviti iduće godine u drugom mjesecu.”

U hitu #onokad, pjesmama s novog albuma, ali i brojnim drugim Nininim bezvremenskim hitovima publika će imati priliku uživati 30. studenog ove godine na velikom spektaklu u zagrebačkoj Areni kojeg Nina naziva najvećim koncertom svoje karijere.

Ulaznice za koncert dostupne su u sustavu Eventim.