Ninu Badrić u Beogradu čuvalo 10 policajaca

Kada je prije petnaestak dana gostovala u Beogradu, hrvatska pjevačicu Ninu Badrić čulalo je čak deset policajaca policajaca u civilu.

nina-badric-630

Takve mjere sigurnosti, kakve se ne poduzimaju ni prilikom posjeta nekih predsjednika država, poduzete su zbog jednog Nininog obožavatelja iz Beograđanina, piše beogradski Kurir.

“Nina je neko vrijeme dobivala niz poruka od jednog fana iz Beograda, koje su u prvi mah bile simpatične, a zatim potpuno otišle u neželjenom pravcu, da bi se naposljetku pretvorile u prijetnje”, piše Kurir, tvrdeći da je informaciju dobio od izvora bliskog pjevačici.

Nina je, prema istom izvoru, dodatno osiguranje angažirala i na svojim nastupima u Hrvatskoj, a kako se radi o čovjeku iz Beograda, za koncert u srpskoj prijestolnici je zatražila od srbijanske policije.

“Čak deset policajaca u civilu bilo je raspoređeno na nekoliko metara od nje tijekom koncerta”, rekao je Kurirov izvor.

Psiho-obožavatelj se nije približavao pjevačici, a Nina je odmah nakon nastupa napustila glavni grad Srbije, i to u pratnji policijske patrole i osiguranja kakvo nemaju ni mnogi državnici prilikom posjete Srbiji, piše Kurir.