NOVI SINGL PETRA DRAGOJEVIĆA: “Pisma mi je legla na prvu i znao sam da je za mene!“

Foto: Slaven Jurić

“Ljubav” je novi singl Petra Dragojevića. To je pjesma koja ga je osvojila na prvu, ali je malo nedostajalo da publika ne čuje njegovu izvedbu.

Nakon što je prošlu godinu zaključio objavom albuma “Za tebe, za mene“ Petar pod okriljem diskografske kuće Scardona nastavlja svoju glazbenu priču.

“Ova pisma bila je namijenjena za drugog izvođača, ali na svu sreću, ja sam bio uporniji“, poručio je kroz šalu Petar i dodao: “Pisma mi je legla na prvu i znao sam da je za mene!“ Krajnji rezultat to je i dokazao.

No, ništa se manje ne može ni očekivati od njegove suradnje s Alenom Nižetićem i Hrvojem Domazetom.

Upravo oni potpisuju i Petrovu prošlogodišnju pjesmu “Vatra i voda“ koju je publika odlično prihvatila, a provela je i više tjedana na radijskim top ljestvicama.

“I ova nova pjesma je ljubavnog karaktera, a govori o ljubavi koja gubi sjaj, onda kad zajednički raj postane nekome kraj”, pojasnio je Petar glavni motiv pjesme savršeno prožet kadrovima Slavena Jurića.

“Kod nekih pjesama treba dosta vremena da uspiješ vizualizirati i zamisliti kako bi trebao izgledati spot. No, kada mi je Petar poslao pjesmu još krajem prošle godine, odmah sam ga vidio u dugom crnom kaputu zamišljenog i sjetnog“, rekao je Slaven, redatelj spota koji je uspio zaokružiti tu, kako on kaže, “vizuru tuge i sjete“. Slaven je siguran kako će pjesma dostići Petrove uspješnice s prvog albuma iz sada već davne 2003. godine.

Nove stranice u glazbenoj priči Petra Dragojevića publici su otkrile odlične pjesme, a na tom će se popisu bez sumnje istaknuti i “Ljubav“.