Petra Kurtela u predstavi "Loptice" na rubu histerije

Talentirana mlada glumica Petra Kurtela pred novim je glumačkim izazovom te će se uskoro preobraziti u histeričnu i nimalo simpatičnu djevojku te sljedećih nekoliko mjeseci bez sumnje dobro nasmijati brojnu publiku u novom kazališnom komadu „Loptice“, za koji su ovih dana u Zagrebu počele probe.

Petra-Kurtela„Jedva čekam zaigrati u novoj komediji. Tematika je atraktivna, a s obzirom da su ljubavni odnosi neiscrpna inspiracija, vjerujem da će se publika brzo poistovjetiti i slatko nasmijati“, uzbuđeno je izjavila glumica Kurtela te o novoj ulozi izjavila: „Volim igrati nervozne ili intenzivne karaktere jer mi kazalište na taj način daje priliku da ispucam sav stres i nastavim privatno mirnija i sretnija.“

Petra-Kurtela„Loptice“ predstavljaju pet isprepletenih priča s ljubavnom tematikom koja s jedne strane nudi zabavu i okidač za zarazan smijeh dok s druge strane preispituje međuljudske odnose kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.

Atraktivni omnibus u produkciji B Glad Produkcije, tvoraca mjuzikla Crna Kuća i Footloose, potpisuje autor Igor Weidlich dok je za režiju zaslužan proslavljeni redatelj i koreograf Igor Barberić.

Premijera novog kazališnog hita očekuje se krajem svibnja u Zagrebu, nakon čega će tijekom ljetnih mjeseci predstava obići cijelu Hrvatsku i regiju.

Više informacija o „Lopticama“ možete pronaći na adresi www.loptice.com. (Foto: Tina Kadoić)