Poslušajte novi singl Miroslava Škore – To što srce želi! [VIDEO]

Foto: Press

Miroslav Škoro je na YouTubeu objavio videospot u režiji Domagoja Topića za novu pjesmu “To što srce želi”. Pjesma se zove isto kao i koncert koji će se održati u Lisinskom 24. travnja.

Škoro je objavom na Facebooku zahvalio svim sudionicima novoga “kratkometražnog filma”:

“U spotu se pojavljuju: Antun Nikolić Tuca, legenda tambure i ‘Dinamita’, moj prvi šef i utemeljitelj ‘Slavonskih bećara’. U ovom filmu glumi šefa.
Branko Helajz, moj vjenčani kum, brat i supatnik iz ‘Slavonskih bećara’, kojemu je Tuca isto bio šef, igra vođu vokalne skupine ‘Stare ševe’.
Željko Nikolin, čarobnjak u svijetu glazbe, amaterski svirač harmonike podrijetlom iz Višnjevca, kojemu je Tuca vjenčani kum. U filmu glumi Vedrana Mlikotu.
Aleksandar Homoky, kao jedan od najboljih tamburaša na svijetu ikada i srce od čovjeka s kojim sam snimio Matu i Otvor ženo kapiju…
Željko Barba, moj pajdo iz vremena ‘Slavonskih bećara’ i autor više hitova, uključujući i Milo moje, a najpoznatiji je po tome što je baja iz Slakovaca. Glumi Gorana Navojca.
Antonio Krupilnicki, kao otac moga kumčeta, Višnjevčanin i čovjek kojega sam krivo naučio svirati jednu pjesmu, pa je zbog toga postao izvrstan berdaš i glumi berdaša.
Darko Ergotić, kao dugogodišnji prijatelj i lider ‘Slavonskih lola’, u ovoj je ulozi bez šešira, ali s kapom. On je već pjevao ovu pjesmu, samo nije tako išla.
Krunoslav Dražić, kao definitivno najbolji (i najjači) svirač, a bogme i pjevač, u ovom trenutku kojeg Slavonija i Hrvatska imaju. U filmu glumi samog sebe.
Iva Plivelić je u filmu Ivko iz Apševaca koji je sa mnom napisao ovu pjesmu. Inače, jede tambure za doručak, moj je susjed iz Gračana i živi blizu žičare, samo s druge strane.
Stjepan Rudinski, kao moj lega koji svira u grupi ‘Vigor’ i koji je dan prije snimanja opo s motora, a ipak je došao u Waldinger i glumi na jednoj nozi.
Bero Mlinarević, kao moj kum koji je izmislio hotelijerstvo i ugostiteljstvo, a u filmu igra vlasnika hotela kojemu se jako sviđa ova pjesma, pa je zavrnuo rundu.
Miroslav Škoro, kao onaj koga je Bog blagoslovio da ima ovakve kumove, prijatelje i suradnike, pa ispada da i on nešto tambura. U filmu glumi da je sve OK.

Poslušajte: