Proslavljeni hrvatski boksač Filip Hrgović oženio dugogodišnju djevojku Marinelu Ćaju

Proslavljeni hrvatski boksač Filip Hrgović oženio dugogodišnju djevojku Marinelu Ćaju
Foto: Facebook / Filip Hrgović

Hrvatski boksač Filip Hrgović oženio je u subotu dugogodišnju djevojku Marinelu Ćaju. Vjenčanje je održano u župi Svih svetih u Sesvetama, a nakon ceremonije mladenci i njihovi uzvanici zaputili su se na ekskluzivno imanje Luna u Kupinečkom Kraljevcu.

Filip je za kuma odabrao najboljeg prijatelja iz djetinjstva Brunu Malića, a Marinela je tu čast dodijelila prijateljici Antoniji Tokić. Par je vjenčao velečasni Dražen Radigović, svećenik karizmatik, javlja portal 24 sata.

Hrgović se odmah pohvalio i fotografijom na svom Instagram profilu uz opis ‘Gospodin i gospođa Hrgović. Zauvijek’.

Marinela i Filip su u vezi su šest godina, a zaručili su se lani. Marinela je svom dečku velika podrška, a u posljednje smo ju vrijeme sve češće mogli vidjeti i kako bodri svog Filipa uživo na njegovim mečevima.

“Nema bez obitelji ništa, meni je to smisao života. Imati dječicu, oženiti se. Tako da se radujem tome. Ruku na srce, nije u šoldima sve. Prije same borbe nekoliko tjedana uvijek sam sam. Ako bude sa mnom, morat će se vratiti nekoliko tjedana prije borbe. Ali normalan je zajednički život poslije svadbe, tako da će ona biti gdje god sam i ja”, izjavio je nedavno Filip Hrgović.

Marinela je, kako je svojedobno izjavio Hrgović, cura iz Sesveta, studentica ekonomije i sportašica. “Znamo se oduvijek, iz istog smo kvarta, a s vremenom smo se počeli dopisivati, nakon toga i izlaziti. I Marinela je pravi borac, uz studij radi u Plivi te igra odbojku u Dubravi, drugoligaškom klubu. Imam sreću što smo se našli, jer kao sportašica zna kakav mi je tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava mojim obavezama”, rekao je Hrgović.