Severina i Milan na sudu: srpski poduzetnik najavio borbu za sina Aleksandra

Severina Vučković jutros se pojavila na Općinskom sudu u Zagrebu na prvom ročištu zbog tužbe koju je podnijela protiv bivšeg partnera i oca njezina sina, srpskog poduzetnika Milana Popovića, prenosi Index.hr.

severina-milan-655

Na ročište je stigao i srpski poduzetnik Milan Popović u pratnji svog odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića, a Severinu će zastupati odvjetnica Jadranka Sloković.

Podsjetimo, Severina u tužbi traži da se njoj povjeri skrbništvo nad sinom Aleksandrom te da svi kontakti djeteta koji se odvijaju s ocem budu u njezinom prisustvu.

Popovićev je neimenovani prijatelj za Blic izjavio da je Popović potresen činjenicom da neće vidjeti svog sina: “Bit ću u Zagrebu i ne mogu vjerovati da neću vidjeti svoje dijete!”, kazao je navodno Milan, a njegov prijatelj dodao: “Ipak, nada se da će njegova agonija trajati još samo danas i da će već sutra na prvom ročištu sud donijeti privremenu mjeru koja će mu omogućiti da vidi sina”.

Popović je odlučio povući tužbu protiv pjevačice jer njegovi savjetnici smatraju kako bi dva paralelna procesa samo zakomplicirala cijelu situaciju, ali ne odustaje od toga da viđa sina Aleksandra i za to će se i dalje boriti, otkriva poduzetnikov bliski prijatelj.