Šima Jovanovac snimio novi album “Svi su sveci gore, a mi lole dole”

Foto: Croatia Records

Najpoznatiji slavonski bećar Šima Jovanovac ne miruje. Osim što nam najavljuje nekoliko velikih koncerata (Osijek, Zagreb…), snimio je i svoj novi CD. Znakovito ime albuma “Svi su sveci gore, a mi lole dole” govori u prilog tome da se Šima nije odlučio umiroviti ili posustati sa svojim radom.

Naprotiv, nikada po pitanju svoje glazbene karijere nije bio aktivniji i to na svim razinama. Naime, snima albume i spotove, daje intervjue više nego ikada prije, organizira velike koncerte, čest je gost na mnogim lokalnim i državnim televizijama. Napominje da ne namjerava stati dok ne realizira sve poslovne naume jer osjeća da ima dovoljno energije i motivacije da ih ostvari.

Na svoj novi album Šima je uvrstio jedanaest pjesama. Za sve pjesme sam je radio glazbu i većinu tekstova. Za pjesmu “Dragi moj stari” tekst je napisao poznati tekstopisac Željko Krznarić. Ovo izdanje svakako je odličan prikaz Šimine umjetničke širine.

Naime, odlično su uklopljene pjesme bećarskog i vedrog duha poput “Pijem dane, pijem noći”, s malo sjetnijim i ljubavnim pjesmama kao “Ljubavi moja, pjevam za tebe”. Ova odlična mješavina novih pjesama Šime Jovanovca nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a pravi ljubitelji njegovog glazbenog opusa sigurno će biti oduševljeni ovim albumom.

Šima, neumorni bećar Slavonije, veselo nam poručuje: “Svi su sveci gore, a mi lole dole”.

Album “Šima Jovanovac – Svi su sveci gore, a mi lole dole” možete kupiti po cijeni od 10 eura na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa ili putem webshopa.