Škola pjevanja Husar&Tomčić poziva sve zainteresirane na Dan otvorenih vrata 6. rujna

Ljubitelji pjevanja i mjuzikla, tog sve zastupljenijeg glazbeno-scenskog žanra kod nas, uskoro će ponovo dobiti priliku i sami se okušati u toj raspjevanoj i rasplesanoj umjetničkoj formi, ali i obrazovati se kako bi i sami jednoga dana mogli zablistati na nekoj pozornici. Sve to omogućit će im već dokazana Škola pjevanja Husar&Tomčić, koja 6. rujna organizira Dan otvorenih vrata za sve zainteresirane.

Husar-i-Tomcic-1Dan otvorenih vrata Husar&Tomčić, 6. rujna 2014. zamišljen je kao neobavezno druženje svih polaznika i mentora na početku nove sezone 2014/15 te je ujedno sjajna prilika za sve zainteresirane da po prvi put posjete školu, osjete atmosferu i porazgovaraju s mentorima o aktualnim programima, kao i uvjetima upisa te rasporedu grupne nastave.

Osnivačice i mentorice Škole pjevanja Husar&Tomčić su Ivana Husar i Martina Tomčić. Škola pjevanja Husar&Tomčić već četvrtu sezonu nudi svim zaljubljenicima u pjevanje (od 7 do 77 godina) programe vokalne izobrazbe i usavršavanja, a od prošle sezone i jedinstven jednogodišnji edukacijski mjuzikl program “musical class” koji objedinjuje segment pjevanja, plesa i glume.

Stoga Ivana Husar i Martina Tomčić pozivaju sve zainteresirane da dođu na druženje, na Dan otvorenih vrata Škole pjevanja Husar&Tomčić, u Centru Kaptol, Nova Ves 17 u Zagrebu, u subotu 6. rujna 2014. od 11 do 14 sati. Škola se nalazi na 2. razini Centra, treba samo pronaći prepoznatljive “piano” stube.

Husar-i-Tomcic-3

Posebnost i moto Škole pjevanja Husar&Tomčič jest to da zaista svatko može naučiti pjevati te za većinu programa postoji izravan upis, bez polaganja audicije.

Polaznici se posebno vesele koncertnim i kazališnim javnim produkcijama, a kako to izgleda možete pogledati i na sljedećem videu: