Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupaju na jedinstvenoj pozornici u Istri

Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupaju na jedinstvenoj pozornici u Istri
Foto: Press

Nadahnuti fantastičnim ambijentom Tomislav Bralić i klapa Intrade ne mogu dočekati da zajedno stanu na pozornicu kamenoloma Montraker u Vrsaru i sa svojom publikom zapjevaju najljepše klapske hitove u sklopu festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”.

Ovo je još jedna od jedinstvenih pozornica na kojima su ovo ljeto pjevali. Neke od njih su Vidikovac Gospe od Loreta u Primoštenu, Novi dvori bana Jelačića u Zaprešiću, Cave Romane u Vinkuranu, kaštel Morosini – Grimani u Svetvinčentu…

Ljeto su proveli pjevajući po prekrasnim prostorima koji su uvijek bili prepuni te klapa s pravom može reći da je ovo bilo ljeto iz snova, puno pisme, koncerata, druženja, putovanja… Publiku će i ovaj put lokacija koncerta, bez imalo sumnje, ostaviti bez daha.

Montraker nije samo kamenolom iz kojega se poznati vrsarski kamen vadio još od prapovijesti već spomenik vrsarske prošlosti iz kojeg se danas crpi inspiracija. Pruža posebnu čaroliju koja spaja kamen i more, prošlost i snove, tugu i sreću, ljubav – baš kao i klapska pjesma Tomislava Bralića i klape Intrade.

Savršena kombinacija za koncert za pamćenje! Sjajno je da se vraća stari sjaj ovakvim povijesnim prostorima koji su inspirativni za publiku, ali i izvođače jer prava je privilegija biti na takvim događajima.

Osim starih hitova ove svima drage klape, publika će na nadolazećem koncertu moći čuti i pokoju s njihovog novog studijskog albuma “Još bi tija” koji je izašao ovog ljeta u izdanju Scardone.

Tomislav i klapa Intrade pjevali su ovo ljeto i po čarobnim slovenskim trgovima u Kopru, Celju, Novom Mestu, Škofjoj Loki, Murskoj Soboti, Slovenj Gradecu te će u sklopu te turneje održati još dva sjajna koncerta:

Petak, 2. 9. dvorac Vurbek, Vurbek

Subota 24. 9. Križanke, Ljubljana