Uskoro susret reprezentacije Hrvatske nogometne lige i hrvatskih klubova u BiH

Izbornih hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac najavio je prigodom posjeta Mostaru u subotu da će izabrana vrsta Hrvatske lige vjerojatno uskoro odigrati revijalni susret na području Hercegovine protiv momčadi hrvatskih klubova iz BiH, prenio je internetski portal hercegovina.info koji sa Štimcem objavio i intervju.

Štimac se susreo s hrvatskim navijačima u Klubu ‘Uvijek vjerni Mostar’. Darovao je navijačima dres hrvatske reprezentacije s potpisom, a oni su mu uručili dres Hrvatskog športskog kluba Zrinjski iz Mostara, prenosi internetski portal koji je i objavio fotografije susreta.

Hrvatski izbornik je izrazio zadovoljstvo što u BiH postoji veliki broj navijača Hrvatske te je najavio mogućnost održavanja susreta reprezentacije Hrvatske lige i hrvatskih klubova iz BiH.

“To bi možda mogla bili utakmica između reprezentacije Hrvatske lige s reprezentacijom hrvatskih klubova iz BiH, ili neka druga revijalna utakmica. Uglavnom se nadam da će se ta utakmica održati ovdje u Hercegovini”, rekao je Štimac.

Tijekom dana Igor Štimac je posjetio Kliničku bolnicu u Mostaru te Centar za osposobljavanje osoba sa posebnim potrebama “Nazaret”.