VIDEO: Miro Bulj na izvoru Cetine postavio znak “Zabranjeno kupanje”

Foto: Screenshot Facebook

Gradonačelnik Sinja i saborski zastupnik Mosta Miro Bulj danas se uputio na izvor rijeke Cetine s ciljem da postavi znak “Zabranjeno kupanje”. Cijelu akciju odlučilo je uživo snimiti i podijeliti s pratiteljima na svojem Facebook profilu…

– Pogledajte dragi prijatelji, najljepši izvor svete nam rijeke Cetine, što su napravili od njega. Već su pojedinci postavili ploče, a postavit ću i ja sad jednu jer proglasiti ovo parkom prirode i dozvoliti da se radi što se hoće – to se ne smije – rekao je Bulj, piše 24 sata.

Slične table koje zabranjuju kupanje već postoje na ovoj lokaciji.

Po dolasku upozorio posjetitelje da se ne kupaju, a onda je zamahnuo s čekićem i postavio svoju tablu

–  Ovo je najveća sramota koja se može dogoditi, ali ja ništa ne zamjeram ljudima. Tu može doći bilo tko i baciti 100 litara otrova. Pogledajte što je ovo. Nadležni može vas biti stid. Pogledajte što je zaštita općeg dobra. Čak bi bilo dobro metnit WC u sredini izvora ili da ga Ministarstvo okoliša betonizira. Ljudima je to čak postalo i smiješno – govorio je Bulj.

Kupači Bulja nisu pretjerano doživljavali. Jedan od njih s njim je ušao i kraći verbalni sukob. Poručio mu je da je došao tu ‘skupljati jeftine političke bodove’.

– Alo, alo, vanka. Van izađi. On se ponaša kao da je ovo ćaćino. Nije ti ovo ćaćin izvor, nije ti ovo ćaćino – poviknuo je na kupača, koji mu je poručio da makne čekić iz ruke i da ne snima za političke svrhe.

– Jel te stid? Još se buniš, snimat ću što me volja, imam pravo snimati jer je ovo javna površina. Ovo nije plaža – odgovorio je Bulj.