VIDEO: Miroslav Škoro snimio spot za pjesmu “Sve poštivam, svoje uživam”

VIDEO: Miroslav Škoro snimio spot za pjesmu "Sve poštivam, svoje uživam"
Foto: Press

U susret koncertu u zagrebačkoj Areni koji će se održati 28. prosinca ove godine, Miroslav Škoro je otpjevao i snimio novi spot za pjesmu “Sve poštivam, svoje uživam”. Nakon 15 godina publika će ponovno zapjevati uz Škoru na njegovom dugoočekivanom koncertu u Zagrebu!

Glazbu za pjesmu napisali su prije dosta godina Miroslav Škoro, Jerry Grcevich i Željko Barba, a za tekst je zaslužan također Miroslav Škoro.

MIROSLAV ŠKORO – Sve poštivam, svoje uživam:

Autori novog aranžmana su Željko Nikolin i Ivica Plivelić Iva. Pjesma je snimljena u studiju Music Atelier Studio Tamburica, Zagreb, i u studiju Željka Nikolina u Osijeku. Videospot je snimljen u Donjoj Drenovi, Sv. Ivan Zelina. Režiju, snimanje i montažu odradio je Zdravko Valentin sa svojim snimateljskim timom.

U brzim izmjenama kadrova pojavljuje se cijeli dijapazon raznih aktera i glumaca; od poštara i policajca, tamburaša i opatice, medicinske sestre i svinjokoljaca, vatrogasca i djeda božićnjaka, pa sve do doktora i svećenika. Radnja je vrlo zabavna i prepuna humora što je i bio cilj autora. Pečat na kraju spota daje Vedran Mlikota duhovitim pozivom na Škorin koncert “Sve poštivam, svoje uživam”.

Spot je svojevrstan nastavak prošlogodišnjeg hita “Volim život” za koji je Škoro već primio nagrade za najslušaniju pjesmu prošlogodišnjeg požeškog festivala “Zlatne žice Slavonije”.

“Nema niti jednog razloga zbog kojeg ovaj koncert ne bi uspio”, poručuje Škoro i obećava svojoj vjernoj publici spektal kakav u Areni do sada nije viđen.