Zagreb se pokrenuo: Čak 500 vježbača kod novih fontana

Zagreb se pokrenuo! Nove fontane jutros su bile prekrasna kulisa ispred koje je čak 500 vježbača poslalo poruku o potrebi za većom brigom o vlastitom tijelu.

zagreb-pokreni-se-630

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, nogometaši Dinama Ante Rukavina i Lee Addy, vaterpolisti Mladosti predvođeni kapetanom i najboljim vaterpolistom svijeta Josipom Pavićem, rukometaši Zagreba, gimnastičar Mario Možnik, klizačice KK Medo i KSK Pahuljice, TV urednici Lana Pavić i Siniša Kovačić, voditeljica Ivana Mišerić i manekenka Iris Rajčić , glazbenik Damir Kedžo i cast mjuzikla Crna Kuća jutros su odabrali sport kao najbolje buđenje.

“Zagreb je grad sporta. Ove nove prekrasne fontane ne mogu bit bolja kulisa za ovaj sportsko edukativni događaj Pokreni se! Zahvaljujem organizatorima I svim vježbačima koji su se odazvali i poslali prekrasan sportski pozdrav u svijet!” – izjavio je Gradonačelnik Grada Zagreba.

Projekt Pokreni se posljednja je tri mjeseca u Dubrovniku, Puli, Zadru, Hvaru i Zagrebu promovirao potrebu za rekreacijom, što pravilnijom prehranom i zdravijim životom. Tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu predvođen Marijom Anićem Kremićem te nutricionistkinja Karmen Matković Melki savjetima i energijom potaknuli su mnoge da promjene svakodnevne navike. Projekt se nastavlja ove jeseni u kontinentalnoj Hrvatskoj, a sve najbolje od ljetne turneje uz šest atraktivnih treninga koje će te moći provoditi u Vašim domovima naći će se na Pokreni se DVD-u koji izlazi početkom listopada.

“Zahvaljujem svima koji su nam se pridružili ovog ljeta i poslušali našu poruku. Zaista, za zdraviji život, za više rekreacije potrebna Vam je samo dobra volja. Naš tim i dalje je putem službene web stranice www.pokrenise.hr na raspolaganju svima za besplatne savjete!” – izjavio je voditelj kineziološkog tima Marijo Anić Kremić te dodao: “Prenosite poruku za zdraviji život svima oko Vas, dragi prijatelji sporta hvala Vam!”

Sportska razglednica Hrvatske koja je snimana ovog ljeta u projektu Pokreni se zahvaljujući uredima TZ-a gradova domaćina i središnjeg ureda Hrvatske turističke zajednice početkom rujna putuje u svijet. Nasmijana lica svih vježbača najljepša su poruka ovog projekta, a pozitivna energija i dobre vijesti nastavljaju se i dalje….