Zvonko Milas ipak nije položio vijenac u Dunav! Evo kako je to objasnio glasnogovornik Vlade RH

Delegacija Srpskog narodnog vijeća (SNV) danas u Vukovaru odaje počast svim žrtvama rata od 1991. do 1995. godine, a u sklopu toga položili su i vijenac u Dunav za civilne žrtve srpske nacionalnosti.

Prethodno je predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac najavio da će na polaganju vijenca u Dunav biti nazočan i državni tajnik Zvonko Milas, što je izazvalo žestoke reakcije vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave te njegovih zamjenika.

No, iz Vlade je danas opovrgnuta informacija da će Milas sudjelovati u polaganju vijenca u organizaciji SNV-a. Glasnogovornik Vlade Marko Milić izvijestio je da uopće nije bilo predviđeno Milasovo sudjelovanje u polaganju vijenca u Dunav.

“Slijedom pogrešne informacije koja se pojavila u javnom prostoru, napominjemo da nije bilo predviđeno da državni tajnik Zvonko Milas danas položi vijenac u Dunav zajedno s delegacijom SNV-a, već je trebao ići s njihovom delegacijom položiti vijenac na Ovčaru. No budući da se državni tajnik Milas u međuvremenu razbolio, nažalost neće moći sudjelovati u današnjem programu kako je bilo predviđeno i u kojemu je trebao zajedno s potpredsjednikom Vlade Borisom Miloševićem odati počast žrtvama Ovčare”, izvijestio je Milić.

Foto: Facebook