Pupovac mora na sud u New York, tužio ga Luka Mišetić jer ga je nazvao ratnim profiterom

Pupovac napao odvjetnika koji je obranio Antu Gotovinu, nazvao ga ratnim profiterom

Odvjetnik Luka Mišetić, poznat po obrani generala Ante Gotovine pred Haaškim sudom, tužio je čelnika SDSS-a Milorada Pupovca koji ga je u izjavi za N1 televiziju nazvao ratnim profiterom.

“Danas sam podnio tužbu zbog klevete na sudu u New Yorku protiv Milorada Pupovca zbog izjava koje je on dao o meni 24. svibnja na N1 televiziji”, objavio je Mišetić na Twitteru.

Podsjetimo, nakon što je Mišetić prozvao Pupovca da negira genocid u Srebrenici, Pupovac je, gostujući na N1 televiziji, Mišetića nazvao ratnim profiterom.

“Gospodin Mišetić je mene za nešto prozivao. Taj gospodin ne zavređuje da se osvrćem na njegove objede jer on je jedan običan ratni profiter koji nesreću Bošnjaka, Hrvata i Srba iz svoje debele američke fotelje naplaćuje golemim sumama novca, uključujući i novce ove države. Zadnji je koji meni i Joviću može spočitavati da negiramo bilo kakvu vrstu zločina i bilo čije stradanje. Prema tome, molim vas, nemojte me pitati o tome jer to je za mene uvredljivo”, rekao je tada Pupovac.

Foto: Screenshot N1

Komentari

comments