ČOVJEK IZ NARODA: U prodaji dvostruki CD i Blu-ray sa spektakularnog koncerta Mate Bulića

Foto: Veljko Martinović

“Čovjek iz naroda”, “miljenik publike”, “kralj dijaspore” – samo su neki od epiteta koji su obožavatelji tijekom godina dodijelili Mati Buliću, jednom od najvećih pjevača ovih prostora.

Na turneji pod nazivom “Ja sam na vas ponosan” Mate je posjetio regionalne centre Lijepe naše – Split, Osijek i Zagreb, a snimka spektakularnog koncerta održanog 20. veljače 2020. godine u Spaladium Areni od danas je dostupna na dvostrukom CD-u te na Blu-ray izdanju “Spaladium Arena live – Ja sam na vas ponosan”.

U nezaboravnoj večeri prepunoj emocija Mate je podsjetio publiku na nebrojene hitove iz svoje bogate karijere, a pjesme “Domu mom”, “Narodno veselje”, “Moja Hercegovina”, “Ja sam na te ponosan”, “Djevojka iz moga kraja” i “Hodam krivom stranom” odjekivale su veličanstvenom splitskom dvoranom. Koncert su uveličali i posebni gosti iznenađenja; Marko Perković Thompson, Tarapana Band, Klapa Pasika i HKUD Linđo Neum. Aranžmane svima poznatih pjesama prilagodio je Branimir Mihaljević koji je ujedno i producent koncerta, mastering potpisuje Mauro Širol iz Croatia Records Studija, a glazbeni producent izdanja je dugogodišnji Matin suradnik Franjo Valentić. Režiju koncerta potpisuje Marko Zeljković, dok se za sjajno likovno oblikovanje pobrinula Ana Luketin Fahrenwald.

Glazbeno nasljeđe Mate Bulića broji 3 singl ploče, 11 studijskih albuma, 2 live izdanja i brojne kompilacije, a bogatoj kolekciji pridodaju se i novoobjavljena izdanja “Spaladium Arena live – Ja sam na vas ponosan”.

Veliki ambasador našeg zavičaja pojavio se na glazbenoj sceni 80-ih godina prošlog stoljeća, a usprkos promjenama glazbenih trendova ostao je dosljedan i vjeran svom izričaju, zbog čega uživa simpatije velikog broja slušatelja kako u regiji, tako i u dijaspori.

Blu-ray i dvostruki CD “Mate Bulić – Spaladium Arena live – Ja sam na vas ponosan” možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na webshopu po cijeni od 99 kuna za svako izdanje.