GRMOJA: Njih dvoje dolaze iz istog inkubatora zato ću u drugom krugu prekrižiti listić

GRMOJA: Njih dvoje dolaze iz istog inkubatora zato ću u drugom krugu prekrižiti listić

Most nezavisnih lista je u prvom krugu predsjedničkih izbora dao podršku nezavisnom kandidatu Miroslavu Škori te se postavlja pitanje što će birači koji su svoj glas dali Škori učiniti u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Saborski zastupnik iz redova Mosta Nikola Grmoja za Direktno je otkrio što on namjerava učiniti 5. siječnja 2020. godine.

Grmoja ističe kako nema namjeru govoriti drugim biračima koji su podržali Miroslava Škoru što da učine te da to svi moraju odlučiti za sebe.

”Nisu to moji birači, to su birači Miroslava Škore. Svi će oni postupiti po svojoj savjesti. Ja mogu govoriti samo u svoje ime”, rekao je Grmoja.

Kako ističe Mostov zastupnik, on svoju podršku najvjerojatnije neće dati ni Zoranu Milanoviću, ni Kolindi Grabar-Kitarović, a objasnio je i zašto.

“Ne mogu dati glas čovjeku koji je bio premijer kad su se, dok je Vesna Pusić bila ministrica vanjskih poslova, događali skandali u veleposlanstvima u Washingtonu i Canberri koje je otkrio diplomat Damir Sabljak. Ne mogu dati ni glas ženi čija stranka je to skrivala i branila one koji su te propuste počinili i koja je jednog od krivaca Joška Paru nagradila boljim mjestom u Bruxellesu. Ja sam na strani gospodina Sabljaka, a njih dvoje dolaze iz istog inkubatora u Zrinjevcu, iste partije. Najvjerojatnije ću glasati u drugom krugu i ispuniti građansku dužnost, ali prekrižiti listić”, zaključio je Grmoja.

Foto: Screenshot Facebook