Otvoren prvi P.S. Fashion dućan u Hrvatskoj

Na otvorenju prvog P.S. Fashion dućana u Hrvatskoj odazvali su se brojni gosti među kojima su bila i poznata lica kao što su: Massimo Savić sa suprugom, Tina Katanić, Boris Kosmač, Minea, Lana Obad, Jelena Tomašević sa suprugom Ivanom Bosiljčićem…

ps-fashion-Massimo

Tina Katanić je bila posebno oduševljena odjećom i kao curica u maminom ormaru, isprobavala je razne kombinacije sa smiješkom od uha do uha. “Obožavam P.S., često sam putovala u inozemstvo isključivo zbog shoppinga u P.S.-u i kada sam čula da stiže u Zagreb, mislim da u tom trenu nitko nije bio sretniji od mene jer ću uštedjeti toliko benzina!” s oduševljenjem je ispričala Tina.
Većina uzvanika se prvi puta susrelo s ovim brandom, ali po rezultatima prodaje od samog otvorenja slobodno se može pretpostaviti da su žene oduševljene novom ponudom ženske odjeće koja je stigla u Zagreb.
“Jako sam zadovoljna kako je prošlo otvorenje, drago mi je što su i ostale žene prepoznale kvalitetu branda i gledajući ih sjetila sam se svog entuzijazma kada sam prvi puta ušla u P.S. Fashion u Beču. Jednostavno ima nešto u materijalima, uzorcima i krojevima što privuče žene svih konstitucija” izjavila je vlasnica zagrebačkog P.S. Fashiona Lilja Sliško.
Phat Phillie je svojim standardno pozitivnim urbanim muzičkim stilom držao goste u dobrom raspoloženju tijekom otvorenja a kuma P.S. Fashiona, Jelena Tomašević je otpjevala nekoliko svojih hit pjesama i stvorila neočekivanu plesnu atmosferu.