Otvoreno Drive-in kino: Mjesto odlične (i besplatne!) zabave

Od večeras je kulturno-zabavna ponuda Zagreba obogaćena jednim zanimljivim mjestom – na Prisavlju je otvoreno Drive-in kino.

drive-in-kino
Ljubitelji filmova, zvjezdanog neba i automobila došli su na svoje. Veliko filmsko platno pod vedrim nebom, zvuk preko radijske frekvencije 106,3 MHz i slobodan ulaz mamac su koji će nesumnjivo privući mnoge i ovo mjesto učiniti vrlo posjećenim.

Ovo je druga sezona Drive-in kina u Zagrebu, a prošlogodišnja je bila više nego uspješna – u prosjeku je svaku projekciju gledalo više od 400 ljudi.

Večeras su posjetitelji imali priliku uživati u projekciji “Umjetnika” (The Artist), dok je slijedeći vikend, 12. i 13. travanj, rezerviran za film “U dobru i zlu” (Silver Linings Playbook) i crtić “Čudovišna priča u Parizu” (A Monster in Paris).

Kako je zbog lošeg vremena projekcija planirana za subotu bila otkazana, “Pad Olimpa” moći će pogledati u petak, 11. travnja.

Podsjetimo, iza ovog zanimljivog projekta stoji Hrvatska studentska asocijacija (HSA). “Ono što smo u Hrvatskoj nekada mogli vidjeti samo u filmovima, ove godine ćemo ponovno moći iskusiti i biti dio priče koja potječe iz SAD-a 50-ih godina. Gledanje filmova ispod zvjezdanog neba u udobnosti vlastitog automobila svakako je scenarij privlačan mnogim građanima, što potvrđuje prošlogodišnji uspjeh projekta”, objavio je HSA na svojoj Facebook stranici.