Poznata novinarka objavila na Facebooku: Mog supruga su istjerali iz kafića jer je došao s djecom!

Foto: Facebook/Tina Kosor

Tina Kosor, novinarka N1 televizije, putem društvenih mreža požalila se na ružan incident koji se njezinoj obitelji dogodio tijekom ljetovanja u Malinskoj, na otoku Krku.

Iako zvuči nevjerojatno, konobar je njezinog supruga istjerao iz kafića u koji je sjeo popiti kavu jer je došao s bebama u kolicima te mu je navodno rečeno da djeca nisu dobrodošla, piše Jutarnji list.

“Stvarno nisam vjerovala da se ovo može dogoditi… Da te netko praktički istjera iz kafića samo zato što si došao s bebom, odnosno bebama… Naime, jučer je moj muž htio sjesti na kavu u Malinskoj na terasu caffe bara Marin s našim blizancima. Konobar ga je napao kad je pomaknuo stolicu na čije mjesto je htio staviti kolica. Na njegovo izričito pitanje što vam znači takvo postupanje, zar djeca u kolicima nisu dobrodošla u kafić, rečeno mu je da djeca nisu dobrodošla te da ne može biti na terasi s kolicima. Napominjem, riječ je o jutarnjim satima i kavi, a ne noćnom izlasku i tulumarenju… Također, bebe su spavale u kolicima, znači nisu nikog smetale.. Očito je to turizam ‘Visit Malinska – Krk island’ i ugostiteljstvo na hrvatski način. Još je to kafić za čiju terasu se doslovno zatvorila ulica… Je li se nekome dogodilo nešto slično?”, napisala je novinarka na Facebooku.

Na njezinu objavu u komentarima je reagirao velik broj ljudi, više je puta podijeljena, a javio se i konobar kafića koji je iznio svoju verziju priče.

“Poštovanje, ja sam taj famozni konobar koji vam nije dozvolio ulazak na terasu. Prva činjenica, svojim kolicima bi spriječili ulaz na našu terasu jer je stol predviđen za dvije osobe, druga činjenica je ta da ulazi vas muž kao razbojnik na našu terasu i miče stolice po svojoj želji i stavlja ih na prolaz kafića, i zadnja činjenica, kako ste mislili da sjednete na stol predviđen za dvije osoba, a vas je četvero, a prostor je kvadrat i pol…? U Marinu su djeca apsolutno dobrodošla i ja sam mladi čovjek koji to jako poštuje, no neću dozvoliti da zbog jednog stola svi ostali gosti na mojoj terasi pate… Hvala i ugodan ostatak dana…”, napisao je konobar.

Ubrzo mu je stigao i odgovor novinarke Kosor.

“Vidite kakav ste konobar, umjesto da ste mu pomogli da napravi mjesta, Vi ste ga potjerali i rekli da to nije mjesto za djecu…”, odgovorila mu je novinarka.