Puljak do nogu potukao HDZ i SDP! “Sljedeće tri godine bit će godine preporoda Grada Splita”

Foto: Screenshot HRT

Sljedeće tri godine bit će godine preporoda Grada Splita, rekao je večeras Ivica Puljak, koji je prema DIP-ovim privremenim rezultatima osvojio više od 49 posto glasova na prijevremenim izborima za gradonačelnika Splita, javlja HRT.

– Građani Splita su odlučili i izabrali su red umjesto nereda, budućnost umjesto prošlosti, izabrali su javni interes i borbu za javni interes i sve ono što smo mi, nas trojica i cijeli naš tim radili zadnjih 10 mjeseci, izabrali su takav smjer da nastavimo s njim, rekao je Puljak.

Zahvalio je svim građanima Splita koji su izašli na izbore, ali i onima koji nisu. Ja se nadam da će sljedeći put izaći u još većem broju, dodao je.

– Ovo je važna pobjeda prvenstveno za građane Splita, i važna je pobjeda i za sve nas, rekao je Puljak.

Zahvalio je zamjenicima, rekavši da mu je drago da će nastaviti zajedno.

– Kao što znate, ostvarili smo veliku pobjedu i u Gradskom vijeću i sada ćemo imati većinu kojom ćemo moći sve ono što smo govorili, obećavali, sve projekte koje smo zacrtali, sve što smo pričali, ne samo u kampanji, nego i ono što smo radili kada smo upravljali Gradom Splitom, sve ćemo to moći zaista i napraviti u sljedeće tri godine. Sljedeće tri godine bit će godine preporoda Grada Splita, poručio je Puljak.

Komentirajući izlaznost, rekao je da je ona mala u apsolutnim brojevima, ali da je izlaznost onih koji su njih podržali bila velika.

Izrazio je uvjerenje da će potvrditi pobjedu u drugom krugu za 15-ak dana.