Solinjani zavijeni velikom tugom, preminuo je legendarni dalmatinski pjevač

Solinjani zavijeni velikom tugom, preminuo je legendarni dalmatinski pjevač
Foto: Facebook

Tužna vijest zavila je Solin i dalmatinski klapski svijet u crno, preminuo je dugogodišnji bariton “Vokalista Salone” Goran Listeš Baja, javlja Slobodna Dalmacija.

– Danas nas je zatekla tužna vijest da nas je zauvijek napustio naš dugogodišnji član Goran Listeš. Njegov lik, plemenitost i požrtvovnost trajno će ostati u našim sjećanjima. Dragi naš Baja počivao u miru, napisali su Vokalisti Salone na svom Facebook profilu.

Tuga za dragim Goranom je velika. Mnogi su lijepe riječi u komentarima napisali o Goranu kao čovjeku i klapskom pjevaču.

– Svim Vokalistima iskrena sućut zbog gubitka njihovog istaknutog člana. Bio je jedan od najvećih baritona na našem prostoru i još veći ljudov. Zato ovaj njegov odlazak pada još teže i dira osjećaje. Počivao u miru Božijem dragi “Baja” a obitelji iskrena sućut, napisali su prijatelji.

– Pretužne smo… teško je vjerovati da ga više nema.

Pjesmom i smijehom je obilježio je sva naša druženja. Počivao u miru Božjem. Obitelji i klapi iskrena sućut, jedan je od komentara.

– Klapska legenda i prijatelj. Sućut obitelji i klapi. Kliknili smo brzo jer je bija jednostavan i izuzetno pozitivan čovik. Ponosan san šta san ima priliku upoznat ga i pivat s njin do sitnih sati. Neka mu je laka zemlja. Iskrena sućut obitelji i prijateljima, još je jedan u nizu komentara na društvenim mrežama.