SRBI JE NE ŽELE: Riječanka koja je digla tri prsta neće predstavljati Srbiju na Euroviziji!

Foto: Screenshot Youtube

Pjevačica Martina Vrbos, Riječanka koja već nekoliko godina živi u Srbiji, nije se uspjela plasirati u finale srbijanskog izbora za pjesmu Eurovizije.

Prošla u uži izbor i u utorak je otpjevala svoju pjesmu ‘Da me voliš’ na pozornici RTS-a, ali nije uspjela proći dalje, javlja Večernji list.

Martina je nedavno gostovala u emisiji “Amidži show” i nakon što ju je voditelj najavio Vrbos, podigla je tri prsta. “Od večeras me možete zvati Martina Srbos, a ne Vrbos!”, rekla je.

Spomenula je u ovom gostovanju i da se prijavljivala i na “Doru”, ali na našem izboru nikada nije prošla i zato je odlučila sreću isprobati u Srbiji.

Martina Vrbos nedavno je javno izjavila da voli njihovog predsjednika Vučića, a na komentare koji su uslijedili nakon što je podigla tri prsla ovako je odgovorila:

“Hrvatica sam, ali i državljanka Republike Srbije u kojoj živim više od desetljeća. To je zemlja u kojoj su rođena moja djeca. Da nije primitivne politizacije na svim razinama, pa i na nivou muzike i zabave, tamo gdje ne bi trebalo biti slučajno, nitko nikome ne bi postavio takvo pitanje, pa ni mediji. Pobijedit ću iz inata i predstavljat ću svoju Srbiju u Malmöu srcem! Dosta je bilo.”

Eto, okušala je sreći i u Srbiji i nije uspjela. Hoće li sada krenuti dalje, u neku treću zemlju? Ili neuspjeh u Srbiji neće doživjeti tako tragično kao neuspjeh na Dori?