“To se desi” kad spojite Ivanu Kovač i orkansku buru [VIDEO]

"To se desi" kad spojite Ivanu Kovač i orkansku buru [VIDEO]
Foto: Press

Ivana Kovač predstavlja novu pjesmu “To se desi”. Autorski dvojac Raay i Nenad Ninčević napisali su Ivani poletnu pjesmu ljubavne tematike, u maniri popularne zabavne glazbe kakva Ivani najbolje odgovara. S novom pjesmom, Ivana Kovač priželjkuje i nastup na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

“CMC festival jako volim jer je ležeran i zato što na neki način otvara ljetnu sezonu festivala. Upravo zato sam htjela jednu brzu i energičnu pjesmu snažnog teksta. S Ninčevićem već dugo surađujem i on točno zna napisati stihove za mene, a suradnja s Raayem se nastavila nakon odličnog dueta s Lukom Basijem. Leo Škaro je sve skupa odlično aranžirao i zaista sam zadovoljna s rezultatom. I eto, desila se odlična pjesma koju će vjerujem i publika vrlo brzo prihvatiti”, objasnila je Ivana.

Spot za pjesmu “To se desi” sniman je u njenom Šibeniku, a redatelju Željku Petrešu poprilične muke zadavala je uporna bura.

“Dugo smo odgađali snimanje spota i na kraju smo odabrali sunčan dan, ali s orkanskom burom. Tražili smo zaklone pa smo snimali u Kalelargi i uspjeli smo snimiti prekrasan pogled na Šibenik s gradske plaže Banj. Zbog bure i uvjeta snimanja sam morala prilagoditi i odjeću, ali je taj dio spretno riješio Zoran Aragović”, dodala je Ivana.

Spomenuti duet Ivana Kovač snimila je s Lukom Basijem prošlog ljeta, a pjesma “Danas” s kojom su nastupili na prošlogodišnjem Splitskom festivalu oduševila je njihovu publiku. I dok Luka Basi voli suradnje s drugim pjevačima, Ivana Kovač se za njih rijetko odlučuje. Prva dva “Nema mi do tebe nikoga” i “Tvoja mala” je snimila s ocem, legendarnim Mišom Kovačem, s Vinkom Cocom otpjevala je “Dalmatinci pivaju najlipše pisme na svitu”, a s Mladenom Grdovićem “Dva goluba”.