Vuk Jeremić prevrtao stolove slaveći Đokovićevu pobjedu

Veliki trijumf Novaka Đokovića nad Rogerom Federerom u završnom Mastersu koji se odigrao u londonskoj O2 areni na svoj način proslavio je i predsjednik Glavne skupštine UN-a Vuk Jeremić.

Ujedno i predsjednik Teniskog saveza Srbije, Jeremić je, navodi Blic, prijenos meča pratio u jednoj newyorškoj kavani, a Novakovu pobjedu ”začinio” je prevrtanjem stolova kojim se kasnije pohvalio i na svom Twitter-profilu.

“Prevrnuli stolove u kafani na Pedesetoj i Tridesetoj, Nole prvak svijeta!”, tvitao je Jeremić ubrzo nakon pobjede što je izazvalo čuđenje među njegovim sljedbenicima koji su izrazili bojazan da bi zbog tog poteza mogla ”nastati bruka” te da bi ga mogli privesti newyorški plavci.

“Rekoh vam, gazda je White Anglo-Saxon Protestant iz Alabame… Ali draga mu je Srbija, za razliku od nekih…Kažem vam, gazda Amer je prvi prevrnuo stol i vikao da je ‘all on the house’. A od vas je za predsjedavanje Srbije UN-om otišlo 0,18 eura hahaha. Ameri su s nama prevrtali, oni su bili još radikalniji. Eto, za one koji se toliko brinu. Pozdrav iz NY, slave navijači svih rasa. Ljudi, odoh da radim, bilo mi je veliko zadovoljstvo čavrljati sa svima vama. Long live Nole, long live Serbia!! Pozdrav iz UN HQ”, poručio je Jeremić ostalim tviterašima.