Nakon Splitskog festivala 4 tenora nastavljaju svoje fantastične ljetne koncerte

Foto: Press / Scardona

Na Splitskom su festivalu 4 tenora izvela novu pjesmu “Adio ljubavi” i oduševili publiku svojim nastupom. Sada nastavljaju svoju ljetnu koncertnu avanturu. Imaju ljeto ispunjeno koncertima, no posebno se ističu oni u narednih tjedan dana.

Uskoro će uživo u njihovim neponovljivim glasovima moći uživati na tri koncerta i to:
– 8. srpnja – SUPETAR, Ljetno kino,
– 10. srpnja – DUBROVNIK, Stradun (svečano otvaranje Dubrovačkih ljetnih igara),
– 13. srpnja – ŠIBENIK, tvrđava sv. Mihovila, koncert sa Šibenskom narodnom glazbom.

Na sjevernoj strani otoka Brača, smjestio se Supetar. Lijepo je to dalmatinsko mjesto, koje je ujedno jedno od najposjećenijih turističkih središta tog otoka. Brojne turiste, ali i domaće Supetrane u petak 8. 7. očekuje nezaboravna noć. Naime, na pozornicu ljetnog kina zajedno će stati Filip Hozjak, Đani Stipaničev, Vladimir Garić i Marko Pecotić koji svojim glazbenim umijećem uvijek ostavljaju bez daha.

Uz Supetar kojem se Tenori veoma raduju, ističu se i Dubrovnik i Šibenik. Bajkoviti su to prostori koji će pružiti dodatnu čar svakom koncertu. Šarmu i humoru ovog četveročlanog tandema ne može se odoljeti. To zapubliku u Supetru, gdje će prvo zapjevati, znači samo jedno – nenadmašivi koncert odlične atmosfere i čarolije koju mogu pružiti samo neki gradovi… Osim publike, koncerte ne mogu dočekati ni Tenori.

Pripremili su repertoar za pamćenje. Novu pjesmu „Adio ljubavi“ publika će imati priliku čuti i uživo. Mnoštvo talijanskih i dalmatinskih kancona, opernih arija te svojih autorskih pjesama publici će pokazati zašto svi hvale njihove nezaboravne glasove. No, poznati su i po tome da se znaju poigrati repertoarom i ubaciti pokoje glazbeno iznenađenje. Tako će biti i na nadolazećim koncertima. Bit će to pravi glazbeni spektakli.

Filip Hozjak u ime Tenora poručio je publici: “Ovim putem Vas sve pozivam da dođete na neki od ovih koncerata. Bit će za svakoga ponešto. Prošle smo godine napravili odmak od našeg klasičnog repertoara, a ove godine će biti isto tako. Spremamo vam mnoga iznenađenja!”

Ulaznice za koncert u Supetru moguće je nabavitu u sustavu Eventim ili kupiti sat vremena prije koncerta na blagajni Ljetnog kina.