Za sve terene: Opel Insignia Country Tourer

Obitelj novih Insignija uskoro će biti upotpunjena jer će u rujnu na Frankfurtskom sajmu automobila svijetu biti predstavljena Opel Insignia Country Tourer.

Opel-Insignia-Country-Tourer

Dok je njena rođakinja Insignia Sports Tourer elegantan obiteljski i poslovni karavan, nova Insignija Country Tourer izražava želju za avanturom. Ovaj sportski svestrani model zahvaljujući svojem podignutom podvozju nudi slobodu od svih gradskih ograničenja i asfaltnih cesta.

Country Tourer je prepoznatljiv po zaštitnim pločama ispod karoserije sprijeda i straga, koje su kombinirane s bočnim zaštitnim obrubima blatobrana i pragova, a sve je zaokruženo dvostrukom ispušnom cijevi. Vrhunski sustav pogona na sve kotače osigurava držanje podloge i besprijekorno upravljanje u svim voznim uvjetima.

Sve je to upareno sa snažnim turbo motorima poput 2-litarskog SIDI benzinskog agregata sa 184 kW/250 KS i izravnim ubrizgavanjem ili pak 2.0 BiTurbo CDTI motora – oba s impresivnim maksimalnim okretnim momentom od 400 Nm.

Opel kako vrline novog modela ističe podignuto podvozje i istaknute elementi za zaštitu karoserije, napredni Opelov pogon na sve kotače s promjenjivom raspodjelom okretnog momenta, tri snažna turbo motora s do 400 Nm okretnog momenta te široku kromiranu rešetku i dvostruku ispušnu cijev, elemente koji evociraju skrivenu snagu.